Sierbestrating

Sierbestrating

In tuinen zijn behalve planten, graszoden, vijvers en bomen, paden en terrassen onmisbaar. Ze vormen een praktisch deel van uw tuin en kunnen erg bepalend zijn voor het aanzicht. U kunt verschillende accenten leggen die overeenkomen met de sfeer van uw tuin en huis. Rustiek of juist modern natuurlijk of romantisch? Deze voorkeuren bepalen voor welke sierbestrating uw kiest. Mooie terrassen of aangelegde paadjes zijn essentieel voor de uitstraling van uw tuin! Wees u daarom bewust van de mogelijkheden. Uw tuin is een plek van ontspanning en passende sierbestrating helpt daar bij.

Waar kunt u uit kiezen?

Tegenwoordig is er veel keus als u besluit aandacht te besteden aan uw bestrating. Aan bestratingsmateriaal, de tegels, kunt u bijvoorbeeld kiezen uit klinkers, betontegels, natuursteen, fabriekssteen of keramische tegels. Deze hebben op zich weer en variëteit aan kleur en vorm. Ook moet naast steensoort en steenkleur een keuze maken voor een bepaald patroon. Patronen zijn belangrijk voor hoe het terras of pad er uiteindelijk uit komt te zien. Het is ook belangrijk om het juiste patroon bij de juiste soort tegel te kiezen, niet alle patronen zijn mogelijk bij bijvoorbeeld alle grootten van tegels. Laat u adviseren welke patronen bij de sfeer van uw tuin passen.

Bestrating door vaklieden

Nadat u uw tegels en patronen hebt gekozen, is het zaak dat uw sierbestrating vakkundig wordt aangelegd. Niet alleen de technische aspecten tellen (goed gefundeerd), maar ook is het fijn als uw bestraters weten hoe uw tegels mooi worden neergelegd. Zorg ervoor dat uw bestraters de door u gekozen tegels zo neerleggen dat de verschillende delen (perkjes ed) goed uitkomen. Dit vereist vakmanschap en inzicht. Vind in onze offertes bekwame vaklui die gevoel hebben voor schoonheid!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Bestrating offerte check