Terrassen

Terrassen

Wellicht hebt u in uw tuin al een terras, maar vindt u het te klein. Misschien staan de tegels u niet meer aan of wilt u gewoon iets anders. Of u bent bezig uw hele tuin een opknapbeurt te geven en zal daarom uw terras ook opnieuw aangelegd worden. Er zijn veel redenen om een nieuw terras te willen. Begrijpelijk ook, want uw terras is de plek van uw tuin waar u vooral in de zomer rustig kan zitten en ontspannen. Om er voor te zorgen dat u er lekker kan zitten is het belangrijk dat u aandacht besteed aan de aspecten die de sfeer van uw terras bepalen.

Siertegels

Wanneer u hebt bedacht hoe groot uw terras moet worden en waar het komt te liggen, moet u de materialen gaan kiezen. Hierbij kunt u allereerst kiezen tussen een houten terras of klinker of tegels.

Hout

Hout heeft een warmere uitstraling dan tegels of klinkers en blijft koeler als het warm is en warmer wanneer het koud is. Over het algemeen vergen stenen tegels minder onderhoud, hoewel goed gemaakte hardhout terrassen het wat dat betreft ook goed doen.

Klinkers of tegels

Als u kiest voor tegels zijn er vele mogelijkheden. Kies voor de kleur en steensoort die past bij de sfeer die u wilt dat het uitademt. Zo zijn giga betontegels tegenwoordig populair die verrassend goed combineren bij verschillende typen huizen, zowel modern als klassiek! Of wilt u meer kleur en warmte en kiest u voor een (gekleurde) natuursteen?

Maak van uw terras de meest aangename plek van uw tuin en stel uzelf op de hoogte van het brede scala aan tegelsoorten! Een mooi terras fleurt u tuin op en zorgt er voor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin en vrije tijd.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Bestrating offerte check