Veel organisaties zien hun website en bedrijfspand(en) als een visitekaartje voor hun organisatie. Met een website is het bijvoorbeeld mogelijk om klanten buiten de omgeving van je bedrijfspand naar je bedrijf te trekken. Het bedrijfspand zelf zal voorbijgangers aantrekken om iets meer over je organisatie op te zoeken bij thuiskomst. Dit geldt in het bijzonder voor een bedrijfspand in de buurt van een drukbezochte weg. Je bedrijfspand kun je op verschillende manieren een aantrekkelijke uitstraling geven aan de buitenzijde. Vaak is aan het gebouw zelf weinig te veranderen, doordat een verbouwing of renovatie erg veel kosten met zich mee zou brengen. Gelukkig zijn er verschillende alternatieven!

 

Zorg voor een nette oprit

Een van de punten waar veel mensen op zullen letten, is de oprit of parkeerplaats van een bedrijfspand. Is de bestrating netjes aangelegd? Liggen de steentjes op gelijke hoogte? Zit er geen onkruid of gras tussen de stenen? Enzovoorts. Een nette parkeerplaats is door een vakman bestraat, waardoor de stenen strak tegen elkaar aan liggen. In sommige gevallen kiest men voor een oprit met grind. Dit is echter minder plezierig voor mensen die met de auto komen dan een oprit van stenen. Het kan voorkomen dat de stenen door de jaren heen iets verzakken. Laat deze verzakte stenen daarom eens per zoveel jaar opnieuw leggen.

 

Groen en een vlaggenmast voor de deur

Naast een nette oprit of parkeerplaats, is het raadzaam om de omgeving van de oprit iets op te vrolijken. Maak bijvoorbeeld gebruik van vlaggen voor de deur! Met vlaggen trek je namelijk niet alleen de aandacht van voorbijgangers, ook geeft het je bedrijf een professionelere uitstraling. Vlaggen en bijbehorende vlaggenmasten kun je tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen. Zo hoef je hier de deur niet meer voor uit. Combineer de vlaggen met verschillende planten en struiken.